Mozi Ifjúsági

Megérkezett a Trollok folytatásának 3. előzetese

Március elején érkezett az előzetes, azóta pedig több dolog is történt a világban, ami befolyásolta a Trollok a világ körül bemutatóját. Az előzetes után erről is beszélünk.

A Trollok, mint film ereje a zenében van, a második film pedig erre is rá tesz egy lapáttal. Az alábbi előzetes is ékes bizonyítéka annak, hogy sokkal több zenére számíthatunk a folytatást illetően. A folytatásban Pipacs és Ágas messzebbre merészkedik, mint azt bármikor is gondolták volna, ugyanis megtudják, hogy rajtuk kívül több zenei trollvilág is létezik. Ezek közül az egyik a rockerek földje, ahol lakik az aktuális főgonosz is. Barb királynő célja, hogy elpusztítsa a többi zenei formát, ezzel pedig a rockot egyedi zenei stílussá léptetné elő.

A Trollok a világ körül rendezője Walt Dohrn, producer Gina Shay.


A film eredetileg áprilisban érkezett volna a mozikba, de a koronavírusra való tekintettel a Universal és a DreamWorks úgy döntött, hogy Amerikában elérhetővé teszik streamingen bizonyos összegért cserébe. Hazai részről a UIP továbbra is szeretné moziba küldeni a filmet, ezért bízva abban, hogy javul a helyzet az év második felére, október 29-én tervezi bemutatni szinkronosan.
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Cartoon Network júliusi újdonságai
Megérkezett a Disney Csatorna új filmjének az előzetese
Lecserélik a Batwoman címszereplőjét
A Bezzegszülők magyar hangjai
Saját zeneszerzővel kelti életre promóvideóit a Paramount Channel
A Nick Jr. júliusi újdonságai