Mozi

Megérkezett a Fekete Özvegy új előzetese

A Disney marketinggépezete tovább robog, egyelőre nem mondanak le semmilyen bemutatót, így a napokban meg is érkezett a következő Marvel-film újabb előzetese.

Natasha Romanoff visszatér a gyökereihez, ahol váratlan ellenféllel kerül szembe. Nem elég, hogy a Kiképző személyében egy közelharcban legyőzhetetlennek tűnő ellenféllel találja magát szembe, aki könnyedén lemásol bármilyen harcmozdulatot, hanem az előzetes szerint ő irányítja a Vörös szobát is, ahogy az özvegyeket képzik ki. Az előzetes során láthatjuk, hogy Natasha az özvegyek egy új generációjával is szembe néz, miközben a Kiképző is megnehezíti a mindennapjait.

Bár Natasha mindig is a Bosszúállókat tartotta a családjának, előtte volt már neki egy: ugyebár ő a Vörös szoba egyik orgyilkosa volt. A nővére, Yelena beszámol Kiképzőről és a szoba átvételéről, amit Natasha személyes ügynek vesz. Segítségére lesz a korábbi családja, vagyis Yelena, Alexei és Melina. És bár a Fekete Özvegy lesz a Marvel Filmes Univerzum 4. fázisának nyitó darabja, mégis történetileg az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után játszódik.


A Fekete Özvegy tervezett magyar premierje április 30-án lesz esedékes.
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Nickelodeon júliusi újdonságai
A Comedy Centralon folytatódik a Beavis és Butt-Head
Mit tennél, ha módosíthatnád az álmokat? - Álomépítők előzetes
A KCA 2020 győztesei, köztük a magyarok kedvenceivel
Havi nézettség: 2020. április
Az HBO GO júliusi újdonságai