Mozi

Megérkezett a Fekete Özvegy új előzetese

A Disney marketinggépezete tovább robog, egyelőre nem mondanak le semmilyen bemutatót, így a napokban meg is érkezett a következő Marvel-film újabb előzetese.

Natasha Romanoff visszatér a gyökereihez, ahol váratlan ellenféllel kerül szembe. Nem elég, hogy a Kiképző személyében egy közelharcban legyőzhetetlennek tűnő ellenféllel találja magát szembe, aki könnyedén lemásol bármilyen harcmozdulatot, hanem az előzetes szerint ő irányítja a Vörös szobát is, ahogy az özvegyeket képzik ki. Az előzetes során láthatjuk, hogy Natasha az özvegyek egy új generációjával is szembe néz, miközben a Kiképző is megnehezíti a mindennapjait.

Bár Natasha mindig is a Bosszúállókat tartotta a családjának, előtte volt már neki egy: ugyebár ő a Vörös szoba egyik orgyilkosa volt. A nővére, Yelena beszámol Kiképzőről és a szoba átvételéről, amit Natasha személyes ügynek vesz. Segítségére lesz a korábbi családja, vagyis Yelena, Alexei és Melina. És bár a Fekete Özvegy lesz a Marvel Filmes Univerzum 4. fázisának nyitó darabja, mégis történetileg az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után játszódik.


A Fekete Özvegy tervezett magyar premierje április 30-án lesz esedékes.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.