Ifjúsági

Hétfőn a forgatókönyv sem számít a Disney új sorozatában

Hamarosan indul az új sorozat, ahol nincs konkrét forgatókönyv, hanem a közönség dönti el, mi történjen… Dobd be magad! márciustól a Disney Channel műsorán!

A Dobd be magad! sorozat az improvizációs komédia és a tradicionális családi szituációs komédiaötvözete. A forgatás során résztvevő közönség szavazással döntött a kulcsfontosságú jelenetek irányáról, miközben a színészek a színfalak mögött álltak - teljesen tudatlanul, hogy mi történik majd.

Ez a különleges sorozat a frissen összeállt Bennett-Blatt család életéről szól, a tizenéves Blair és Owen, valamint szórakoztató szüleik, Rachel és Byron mindennapi családi életét ismerhetjük meg.

Hogy miért különleges ez a sorozat?

A szereplők és a közönség számára is ismeretlen, előre nem látható időközönként hirtelen megáll a forgatás. Ekkor a színészeknek kulisszák mögött kell várniuk hogy a stúdió közönsége megszavazza, milyen irányban folytatódjon a cselekmény.

A Dobd ne magad! főbb szereplői: Tobie Windham ("Walk the Prank"), mint Byron Blatt, Suzi Barrett („Upright Citizens Brigade”, Kirby Buckets kalandjai), mint Rachel Bennett-Blatt, Ramon Reed (Oroszlánkirály), mint Owen Blatt és Kaylin Hayman ("One Day at a Time") mint Blair Bennett.

Dobd be magad! - premier március 16-án 18:00-kor, új részek hétköznap ugyanekkor.
Forrás: Merlin
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Disney Csatorna áprilisi újdonságai
A Warner leleplezte a Scooby új előzetesét
Befutott a Valós halál anime előzetese
Havi nézettség: 2020. február
Új részekkel és új magyar stábbal tért vissza A kis királylány
Megérkezett a Fekete Özvegy új előzetese