Mozi Ifjúsági

Érkezik a Miller-Lord duó új filmje - a robotok fellázadnak

A családi nyaralást megszakítja egy robotlázadás. Mindez és megannyi kaland a Pókverzumot megálmodó csapat új filmjében.

Nincs veszélyesebb annál, mintha valaki egy hétköznapi család tagja: a filmekben mindig ők kerülnek veszélybe, ők keverednek borzasztó kalandokba, és nekik kell megmenteniük a világot. Márpedig Mitchelléknél nincs átlagosabb família. Szeretik egymást, de rendetlenek; nem tudnának meglenni egymás nélkül, de folyton tépik egymást. Amikor viszont a világ összes digitális ketyeréje fellázad az emberiség ellen, úgy alakul, hogy nekik kell félbeszakítaniuk a nyaralásukat, hogy megmentsék a Földet.

Gonosz mobiltelefonok, bevadult önvezető autók és bosszúra éhes kenyérpirítók ellen szállnak harcba. Csak két meghibásodott robot és egy elhízott kutyus van a segítségükre: ha egymást kibírják, mindenki mást is megmenthetnek – mindössze ennyi a tét.

A Pókember – Irány a pókverzum-ért Oscar-díjjal jutalmazott, de a Lego kaland-okat, a Lego Batman-t valamint a Derült égből fasírt két részét is filmre álmodó rendező-producer páros újabb agymenése ismét látványos ötletparádé, csupa sziporkázó vizuális és szövegpoén – amelyet gyerek, felnőttek és a többiek is élvezni fognak.


A Teljes kikapcsolódás hazai bemutatója szeptember 17-én lesz.
Forrás: InterCom
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Cartoon Network júniusi újdonságai
Júliusban korlátlan lesz a játékos tanulás a JimJam-mel
A Gabby Duran galaktikus kalandjai szinkronhangjai
Szünet nélkül folytatódik az Odaát – jön a 13. évad
A Netflix 27. heti (jún. 29 - júl. 5.) újdonságai
A Netflix 20. heti (máj. 11-17.) újdonságai