MENTRUM

Elhalasztják a Kids' Choice Awards 2020-at a koronavírus miatt

A Nickelodeon a koronavírus terjedésére reagált.

A koronavírus gyorsabban terjed, mint arra számítani lehetett, így egyre több eseményt mondanak le mindenhol, elég csak megnézni a hazai helyzetet. Ez alól Amerika sem kivétel, ezért mindenki a legjobb belátása szerint cselekszik a helyzet komolyságát figyelembe véve. A Nickelodeon is megtette a megfelelő lépéseket, ennek értelmében a március 22-re tervezett Kids' Choice Awards díjátadó ismeretlen időpontra el lett halasztva.

"A Los Angelesben megrendezni tervezett esemény a gyerekek és minden résztvevő biztonsága érdekében elhalasztásra kerül, mivel az egészségük a legfontosabb számunkra. A közeljövőben kitűzünk egy új dátumot az eseményre." - mondta a Nickelodeon szóvívője.

Az idei díjátadót Chance, a rapper vezeti majd, a jelöltek közt pedig olyan hírességek szerepelnek, mint Millie Bobby Brown, Jace Norman, Angelina Jolie, Zendaya, Chris Evans vagy Dwayne Johnson, olyan alkotásokért, mint a Bosszúállók: Végjáték, Jégvarázs 2., Agymenők vagy Veszélyes Henry.

A halasztás miatt a magyar vetítés is módosul, de egyelőre nem érkezett információ arról, hogy nálunk milyen változáson megy keresztül a műsortervezet.