MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 márciusi újdonságai

Blinky Bill kalandjai a vadonban - új sorozat, csatornapremier
4-étől hétköznap 18:35-kor


Az évadnyitóban: Rekkenő hőség sújtja a vadon lakóit, Blinky Bill és Jacko is nehezen viselik. Találnak viszont egy térképet Wombonál, az alapján pedig elindulnak, hogy megkeressék azt, ami hűsítheti őket. Blinky és Jacko Pablo étterménél köt ki, a nagy kaland pedig odabent folytatódik: meg kell szerezni a jégkása-készítőt.

Dzsungelbanda - Mentés indul! - 2. évad, csatornapremier
13-ától hétköznap 15:20-kor dupla részekkel


Az évadnyitóban: Al zafírkockája őrületbe kergeti az egész dzsungelt, mert a többi dzsungel lakó azt hiszi róla, hogy mágikus és minden kívánságot teljesít.

Super Wings - A szárnyalók - 3. évad
24-étől hétköznap 19:25-kor


Az évadnyitóban: Jett és Dizzy segít egy Nayla nevű lánynak az anyukája mellől, a patagóniai hegyekben eltűnt fiatal kis csikót megkeresni.

Puskás Öcsi és a barátai - A rongylabda - új magyar animáció
29-én 23:25-kor


A hatéves kis Puskás Öcsi amint hazaér az iskolából, sietve ledobja táskáját, és el is rohan otthonról a közelükben lévő grundra. A pályához érve találkozik legjobb barátjával, a szomszédban lakó Cucuval, aki a nagyobb fiúk focimeccsét nézi vágyakozva. A két jóbarát mindennél jobban szeretne beszállni a játékba, de a nagyfiúk észre sem veszik őket, hiába próbálkoznak különféle módon magukra vonni a figyelmüket. A nélkülük lejátszott meccs után, amikor apukája meglátja a búslakodó, morcos Öcsit, támad egy ötlete: készítsenek rongylabdát.