MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 áprilisi újdonságai

Lilly csodálatos világa! - Lilly a hős városi hajós - új magyar animáció
5-én 23:10-kor


Fürdőkádi hajócsata következtében Lilly játékhajója léket kap. Lilly a sarki hajóboltban döbben rá, hogy kevés a pénze egy újra, ezért a munkaközvetítő irodába veszi az útját. A hivatalnok jobbnál jobb, érdekesebbnél érdekesebb munkákat ajánl Lillynek. A fasebész, az almaszedő helyett végül Lilly csatornaszerelő lesz. Feladata, hogy kicserélje az Alma sugárút fővezetékét. Amikor a bódéjában épp ebédel, az arra ólálkodó csínytevő titokban kipróbálja az útfúró gépet, és átfúrja a frissen beépített csövet. Árvíz kerekedik a városban, így Lilly a bódét hajóvá alakítja és a lakosság mentésre indul.

A kis királylány - 4. évad
6-ától hétköznap 19:40-kor


Az évadnyitóban: Professzor egy kis robotot épített, ami Gilbertre hasonlít, és Gilbotnak hívják. A robottal azonban mégsem olyan jó játszani, mint a régi játékokkal!

Jasper - új film
11-én 18:15-kor


Jasper, a kis pingvin a Délisarkon él a szüleivel. Már tojás korában is nagyon kíváncsi volt, amióta pedig kikelt, csak a baj van vele. Minden érdekli, mindenről meg akar bizonyosodni. Amikor öccse is kikel a tojásból, a szülők rábízzák Öcsibogyót Jasperre. Ám Öcsibogyó ha lehet, még kíváncsibb mint Jasper, így nem csoda, ha izgalmas kalandok sorába sodorja bátyját. Itt ismerkednek meg Kakapóval, a kihalóban lévő madárfaj titkosügynökével, aki három kakapó tojást akar megmenteni a gonosztevőktől. Valamint Emmával, egy hatalmas óceánjáró kapitányának a kislányával, aki nagyon unatkozik édesapja hajóján.Izgalmas utazás kezdődik a kis csapat számára, tengereken, óceánokon, kalandokon át...

Pán Péter legújabb kalandjai - új sorozat, csatornapremier
16-ától hétköznap 18:50-kor


Az évadnyitóban: Miután Wendyék anyukája kiadja feladatba, hogy takarítsák össze szobájukat, megjelenik Pán Péter és Csingiling és elviszi őket Sohaországba. Hook kapitány Pán Péter ellensége, szintén nagytakarításba kezd kalózhajóján, de előbb szereznie kell pár embert, mert a kalózok sohasem takarítanak.