Ifjúsági

Az HBO GO 15 legnézettebb gyerekműsora

A mancs őrjárat és Peppa malac a kedvenc karakterek.

2020. első negyedévében is hihetetlen népszerűségnek örvendenek a KIDS tartalmak az HBO GO-n. A folyamatosan bővülő, közel 700 órányi KIDS tartalom közül (nem meglepő módon) első helyen a Mancs őrjárat végzett. Szorosan mögötte található kedvenc sertés családunk, a Peppa malac, míg a harmadik helyre a Mása és a medve című orosz animáció került.

4. helyen a kicsik és a felnőttek nagy kedvence, a Spongyabob Kockanadrág epizódjait találhatjuk, utána a TOP 10-be befért még a Láng és a szuperverdák, a LEGO Ninjago, a Ben és Holly apró királysága, a Gumball csodálatos világa, a Sam, a tűzoltó, továbbá a Mása ijesztő meséi.

Érdekesség, hogy a TOP 10-ben csak animációs tartalom került, az első élőszereplős kontent a 11. helyen szereplő Veszélyes Henry című családi szuperhős sorozat. A toplista végére még bekerült az Umizoomi, a Teletubbies, a Kalandra fel!, illetve a Dora és barátai.

A folyamatosan frissülő tartalmak közül a család legkisebb tagjától kezdve mindenki megtalálhatja a neki való tartalmat.

Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Nicktoons májusi újdonságai
A Netflix 17. heti (ápr. 20-26.) újdonságai
Az HBO MAX első sorozata itthon is debütál – főszerepben Anna Kendrick
Havi nézettség: 2020. március
A Da Vinci májusi újdonságai
Ő nyerte az első Álarcos énekest