MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az HBO áprilisi újdonságai

A távoli Duplo bolygóról érkező idegenek mindent lerombolnak, és elhurcolják Vadócot, Batmant, Vasszakállt és Unikittyt. Emmettre vár a feladat, hogy a Rex nevű univerzális hőssel az oldalán kiszabadítsa őket, és megmentsék városukat. Az HBO másik premierjében pedig: Dóra a dzsungelben nőtt fel, de arra, hogy mi vár rá a középiskolában, senki sem készítette fel. Amikor szülei az elveszett aranyváros kutatása közben eltűnnek a dél-amerikai dzsungelben, egy kis csapat élén elindul, hogy megmentse őket.

A Lego-kaland 2
Bemutató
: 12-én 20:00-kor

Öt fantasztikus év telt el az első Lego-kaland óta, amikor a polgároknak egy új, hatalmas fenyegetéssel kell szembenézniük. A távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak, ráadásul magukkal hurcolják Vadócot, Batmant, Vasszakállt és Unikittyt. A kiválasztottra, a gyermeteg Emmettre vár a feladat, hogy a Rex nevű hős, régész, kalandor, dinoszaurusz idomár és feltalálóval az oldalán kiszabadítsa őket, hogy azután együttes erővel megmentsék városukat.

Dóra és az elveszett aranyváros
Bemutató
: 5-én 20:00-kor

Dóra a dzsungelben nőtt fel, de a legveszélyesebb kalandra, arra, hogy mi vár rá a középiskolában, senki sem készítette fel. Amikor azonban a szülei a legendás elveszett aranyváros kutatása közben titokzatos körülmények között eltűnnek a dél-amerikai dzsungelben, Dóra nem habozik. A kis csapata – Csizi, a majom, Diego, a rejtélyes dzsungellakó és néhány szedett-vedett tini – élén elindul, hogy megmentse a szüleit, és megfejtse az inka civilizáció ősi, megoldatlan rejtélyét.