Mozi
Ifjúsági

A Warner leleplezte a Scooby új előzetesét

Bozont, Scooby-Doo, Vilma, Diána és Fred 1969 óta gyerekek és felnőttek kedvence. Most egy új mozifilmmel térnek vissza.

A Scooby! első előzetese leginkább a főszereplő ötösre fókuszált, megmutatta, hogy eredettörténet lesz, a nemrég megjelent új ízelítő pedig a Hanna-Barbera páros előtt tiszteleg azzal, hogy megmutatja, mely népszerű szereplők tűnnek fel a filmben. Egyből láthatjuk Kék Sólymot, Csodakutyát és még Gézengúz Gusztit is.

Az első 3D-s animációs kaland a Warner népszerű karaktereit sorakoztatja fel, miközben be akarja mutatni magát egy új generációnak: az alapoktól építi fel a Rejtély Rt-t, megismerjük Scooby és Bozont első találkozását, és felépíti az első Hanna-Barbera univerzumot. Jöhetnek a spinoffok?


A film rendezője Tony Cervone, aki Kelly Freemon Craig és Matt Lieberman forgatókönyvéből dolgozott.

A Scooby! várható magyar premierje május 14.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.