MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 10. heti (márc. 2-8.) újdonságai

Az előző hét pezsgései után most egy kicsit visszavett a tempóból a Netflix, de még ígyis találhatunk magunknak néznivalót.

Sajnálatos módon a héten nem számíthatunk szinkronos megjelenésekre, viszont akik beérik a magyar felirattal azoknak mutatjuk az újdonságokat. A hét egyik kiemelkedő bemutatója az a Mark Wahlberg főszereplésével készült akciófilm, a Spenser az igazság nyomában. Egy végtelennek tűnő várakozás után ismét új részekkel tér vissza a népszerű videójáték alapján készült természetfeletti anime-széria, a Castlevania. Akik pedig nem riadnak vissza a polgárpukkasztó tartalmaktól azoknak már nem lehet ismeretlen a Brickleberry alkotóinak sorozata, a Paradise rendőrei sem, melyből a héten új évad érkezik.

A szerényes felhozatalról bővebben:


SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Castlevania - Démonkastély (Castlevania)
2020. március 5. (csütörtök), 9:00

Egy vámpírvadász harcol, hogy megmentsen egy ostromlott várost a Drakula által irányított természetfeletti szörnyektől. A sorozatot a klasszikus videojáték ihlette.

ÚJ ÉVAD
Ronda és finom (Ugly Delicious)
2020. március 6. (péntek), 9:00

Maximum íz, zéró mellébeszélés. David Chang sztárséf garantáltan étvágygerjesztő kirándulásra viszi barátait a legjobb ínyenckaják nyomában.

ÚJ ÉVAD
Hakan, a védelmező (The Protector)
2020. március 6. (péntek), 9:00

A modern Isztambulban élő fiatalember felfedezi kötődését egy titkos ősi rendhez, és meg kell mentenie a várost a halhatatlan ellenségtől.

ÚJ ÉVAD
Paradise rendőrei (Paradise PD)
2020. március 6. (péntek), 9:00

Lelkes újonc áll az apja által irányított semmirekellő kisvárosi rendőrök közé, és együtt bénáznak, civakodnak és lövik magukat egy drogos balhé közepette.

ÚJ SOROZAT
Borsszem Bheem: A színek fesztiválja (Mighty Little Bheem: Festival of Colors)
2020. március 5. (csütörtök), 9:00

Meglepő fellépések és festés a barátokkal: csatlakozz Borsszem Bheemhez, és vegyél részt a színek és a tavasz különleges fesztiválján!

 

FILMEK

ÚJ FILM
Spenser az igazság nyomában (Spenser Confidential)
2020. március 6. (péntek), 9:00

Spenser, a frissen szabadult exzsaru összeáll Hawkkal, a feltörekvő bunyóssal, hogy leleplezzenek egy sötét összeesküvést két bostoni rendőr halálával kapcsolatban.

ÚJ FILM
Ikergyilkosságok: A fehér város csöndje (Twin Murders: the Silence of the White City)
2020. március 6. (péntek), 9:00

Egy nyomozó hazatér Vitoria-Gasteiz-be, hogy segítsen felderíteni pár gyilkosságot. Az esetek egy sorozatgyilkos módszereire emlékeztetnek, aki most szabadul a börtönből.

ÚJ FILM
Az igazi bűnös (Guilty)
2020. március 6. (péntek), 9:00

Mikor az egyetemi szívtiprót nemi erőszakkal vádolja egy népszerűtlen diáklány, a srác barátnője megvizsgálja a történet különböző verzióit, hogy ráleljen az igazságra.

ÚJ FILM
Taylor Tomlinson: Kapunyitási pánik (Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis)
2020. március 3. (kedd), 9:00

A 20-as évei közepén jár – de már elege van. Partizni túl öreg, megállapodni túl fiatal: Taylor Tomlinson humorista élete nagy döntéseit cincálja darabokra.

ÚJ FILM
Sitara: szárnyaló álmok (Sitara: Let Girls Dream)
2020. március 8. (vasárnap), 9:00

Az 1970-es években Pakisztánban játszódó rövidfilmben a 14 éves Pari arról álmodik, pilóta lesz: apja azonban már megtalálta számára a leendő, jóval idősebb férjet.

ÚJ FILM
I am Jonas (I am Jonas)
2020. március 6. (péntek), 9:00

Jonast viharos múltja kísérti, miközben tinikori szerelme, az impulzív, különös, de ugyanakkor ellenállhatatlan Nathan jár az eszén.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. március 4. (szerda)
Insidious - Az utolsó kulcs (Insidious: The Last Key)