MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang áprilisi újdonságai

Ebben a hónapban végre több pontot is ki lehet emelni a csatorna kínálatából.

Áprilisra az utóbbi hónapokban megszokott egy premier helyett két újdonság is jut. Az e havi kiemelt premier a kotnyeles kölykök új szériájának újabb részeinek érkezése, vagyis jön a Scooby-Doo és (sz)társai első évadának második fele. Április 20-ától Scooby-ék újabb sztárokkal oldanak meg közösen különböző rejtélyeket. Az epizódok minden nap 19:00-kor lesznek láthatóak.

Az eddig a Cartoon Network-ön és Boomerangon a reklámszünetekben látható Lamput új évaddal jelentkezik áprilistól. És ezúttal nem véletlenszerű időpontokban lesz látható. A 3. évad premier epizódjai 15-étől minden nap 14:40-kor kerül adásba. A Lamput névadója és egyben főszereplője egy alakváltó narancssárga lény, aki két tudós, Slim Doc és Fat Doc laboratóriumából szabadult ki. Azóta is próbálják befogni a szökevényt, több, de inkább kevesebb sikerrel.

Húsvét alkalmából 9-14 között délelőttönként 10:00-kor különleges válogatással készül a Boomerang. A Bébi bolondos dallamok után az Új bolondos dallamok epizódjai lesznek adásban, melyet 14:00-kor egy-egy Scooby-Doo film vetítése követ.