Videó Ifjúsági

Szinkronnal érkezik a Netflixre a legújabb Pokémon film

Szalay Csongor újra Ash bőrébe bújik.

A Pokémon: Mewtwo visszavág – Evolúció története ismerős lehet, hiszen az 1998-as legelső Pokémon-film újrameséléséről van szó, ám ezúttal 3DCG technológiával.Azt a filmet is láthattuk magyarul, mikor 2000-ben szinkronnal került a hazai mozikba. A történet szerint megismerjük Mewtwo eredettörténetét, aki egy kísérlet eredménye, akinek alapjait a mítikus pokémon, Mew adja. A természet szabályaival ellentétben Mewtwo pusztításra lett teremtve, ám miután megismeri eredetét, bosszút tervez emberi alkotói ellen.

Az előzetes több klasszikus jelentet is megidéz, hogy a nosztalgiázókat is berántsa a filmre. Az ismerős sztorit ezúttal új köntösben mesélik, melyben a népszerű karakterek új köntösben köszönnek vissza.

Ash-nek már volt hallható Szvetlov Balázs és Ungvári Gergely is, de a film rendezője a 10-11. évadban is hallható Szalay Csongorra tette le a voksát, így ebben a CGI filmben is ő lesz a főszereplő hangja. A megszokott párosítások sora folytatódik, hiszen Miau-nak újra Szokol Péter adja a hangját, Mewtwo-t pedig Varga Rókus szólaltatja meg.A Netflix a Pokémon: Mewtwo visszavág – Evolúció globális bemutatóját a nemzetközi Pokémon-napra, azaz február 27-ére időzítette.
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Minimax áprilisi újdonságai
Az RTL Magyarország első saját fejlesztésű sorozata - jön a Mellékhatás
A Sony-csatornák márciusi újdonságai
A Da Vinci áprilisi újdonságai
A Netflix 10. heti (márc. 2-8.) újdonságai
A Netflix 12. heti (márc. 16-22.) újdonságai