MENTRUM

Spoileres a Stranger Things 4 első előzetese

Oroszországból szeretettel.

A Netflix Valentin-nap alkalmából bemutatta a Stranger Things - Különös dolgok 4. évadának első beharangozóját, melyben akkora spoiler van, hogy csak az nem tudta ezt a fordulatot, aki nem nézte meg a 3. évad záró epizódjának stáblista közbeni jelenetét. Ebben ugyanis egy közönségkedvenc karakter tűnik fel. A beharangozó nevéhez hűen sok mindent nem árul el, viszont az egyértelművé válik, hogy a sorozat világa a 4. évadban biztosan kibővül és immár nem csak Hawkinsban fognak történni az események. A 3. évadban bevezetett oroszok kapcsán immár eljutunk Oroszországba is, ahol néhány fogoly épp vasútsíneket raknak le.

Innentől spoileres a tartalom. A foglyok, a táj és a katonák bemutatása után, a teaser legvégén érkezik az igazi meglepetés. Ekkor ugyanis feltűnik a David Harbour alakította, eddig halottnak gondolt karaktere, Jim Hopper rendőrfőnök. Immár kopaszon és bajuszmentesen. Korábban kiderült, hogy az oroszoknak van egy élő demogorgonjuk is, így az élő Hopper és a szörny azt sugallhatja, hogy a ruszkik valamiféle kísérletet hajtanak végre, melynek eredménye halottak visszahozása(?).



A Stranger Things 4. évadának még nincs bemutató dátuma, ám ha már megkezdődött a marketingkampány, akkor akár hamarosan megérkezhet a folytatás a Netflixre.