MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Hihetetlenül néz ki a Netflixre érkező Transformers anime

A Netflix és a Hasbro végre képes anyagot mutat a készülő közös Transformers-projektjükből, a Transformers: War for Cybertron Trilogy címűből.

A Transformers: War for Cybertron Trilogy: Siege egy bemutatás előtt álló sorozat, mely a Netflixre fog érkezni és a régi idők sorozatait idézi meg. Ám ezúttal anime formában támad fel a '80-as években indult népszerű sorozat. A széria a Netflix, a Hasbro és a Rooster Teeth közös közreműködése révén jön létre, és legalább három évad várható. Az első hat epizódból, egyenként 22 percből fog állni.

A sorozatot még 2019-ben jelentették be, amiről mi is írtunk akkor. Most bár még konkrét bemutató dátum nem ismert, egy rövid leírás mégis érkezett: a Cybertronon folytatott háború közepette a jó és a rossz erők összecsapnak, amikor a legfőbb erőforrást keresik, az úgynevezett Örök szikrát. Ez lehet, hogy nem az az élet, amire vágytak, de egy olyan élet, amiért érdemes harcolni. Két vezér, Optimus Prime és Megatron mindketten azért küzdenek, hogy egyesítsék embereiket  és egységességet hozzanak létre, de mindketten a saját módjukon tennék mindezeket. A harcok elfajulnak, az autobotok pedig azon töprengnek, hogy feláldozzák a bolygójukat, mindezt azért, hogy egyúttal megmentsék azt.

A Transformers: War for Cybertron Trilogy: Siege még idén bemutatkozik a Netflix kínálatában.