MENTRUM
Szinkron

A Sydney és Max magyar hangjai

A Disney Csatorna új sorozata két idősíkon játszódik.

A komédia napjainkban játszódik, időnként visszapillantva az 1990-es évekre. A középiskolás Sydney Reynolds egyedülálló édesapjával és fiatalos nagymamájával, Judyval él – három generáció egy fedél alatt. Ahogy Sydney kiskamasz dolgai váratlan és csavaros fordulatokkal zajlanak, apukája (Max) igyekszik biztosítani számára a szükséges támogatást, iránymutatást és törődést. A nagymama, aki egyszerre testesíti meg a bölcs szülőt és szórakoztató pajtást, rendszeresen emlékezteti Maxet az ő tinédzserkori eseményeire – párhuzamban a lányával. A fiatal Maxről és legjobb barátjáról, Leóról szóló nosztalgikus jeleneteket ráadásul párhuzamba helyezi Sydney és energikus barátja, Olive vicces történeteivel.

A Sydney és Max tele van ismert és népszerű gyerekhangokkal. Kobela Kíra adja a címszereplők női párosát, míg Maxnek az idősíkok miatt két hangja is akad: fiatal korában az ifjú Sheldon, azaz Sándor Barnabás szólaltatja meg, míg felnőttként a Disney szitkomokban ritkán hallható Czvetkó Sándor orgánuma lesz megfigyelhető. A szöveget Jánosi Emese írja, akinek a Tini titánok, harcra fel! néhány epizódja, a Ben 10 (2016) 3. évada vagy a Victor és Valentino köszönhető. A szinkronrendező pedig Dezsőffy-Rajz Katalin, akinek rengeteg munkája között pl. megtalálható a Penn Zero, a félállású hős.

Sydney - Kobela Kíra
Olive - Mayer Szonja
tini Max - Sándor Barnabás
Leo - Molnár Olivér
Max - Czvetkó Sándor
Robyn - Szücs Anna Viola
Willis - Hám Bertalan
Judy - Kocsis Mariann

Magyar szöveg: Jánosi Emese
Hangmérnök: Weichinger Kálmán
Vágó: Pilipár Éva
Gyártásvezető: Derzsi-Kovács Éva
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Produkciós vezető: Orosz Katalin

A Sydney és Max premierje február 24-én lesz esedékes, az új részek pedig minden hétköznap 17:30-kor lesznek láthatóak a Disney Csatornán.