MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 7. heti (feb. 10-16.) újdonságai

Elérkezett Valentin napjának hete, melyen a Netflix is készül egy-két ünnepi hangulatú bemutatóval.

A fiúknak, akiket valaha szerettem hatalmas sikerén felindulva várható volt, hogy érkezik egy következő felvonás Lara Jean életében. A 2. résznél azonban nem állnak meg, ugyanis már a 3. is be van jelentve, de ne szaladjunk ennyire előre az időben. A héten magyar szinkronnal érkezik A fiúknak - Utóirat: Még mindig szeretlek. A 80-as évek kábítószer birodalmában is zajlik tovább az élet. A Narcos sorozat spinoffjaként is betitulálható Narcos: Mexikó újabb fejezete tárul elénk a héten. Az előzetes híresztelések ellenére, azonban semmi információ nincs a szinkronos bemutatóról. Megkezdődik a spanyol Lányok a vonalban sorozat fináléja is. Az utolsó részek két felvonásban érkeznek. Ezen a héten várható az első adagja. Az előző hetekhez hasonlóan most is érkezik egy videójátékon alapuló anime-feldolgozás. Az egész estés film a népszerű fantasy játék, a Dragon Quest világát mutatja be.

Vegyük szemügyre jobban a heti premiereket:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Lányok a vonalban (Cable Girls)
2020. február 14. (péntek), 9:00

Az 1920-es évek Madridjában a nemzeti telefonszolgáltató négy női munkatársa próbálja megtalálni az útját a szerelem, a barátság és a modern munkahely labirintusában.

ÚJ SOROZAT
Vak szerelem (Love Is Blind)
2020. február 13. (csütörtök), 9:00

Nick és Vanessa Lachey a házigazdái ennek a társadalmi kísérletnek, melyben férfiak és nők keresik a szerelmet, majd eljegyzik egymást, mielőtt személyesen találkoznának.

ÚJ ÉVAD
Narcos: Mexikó (Narcos: Mexico)
2020. február 13. (csütörtök), 9:00

Legyél tanúja az 1980-as évekbeli mexikói drogháború kezdetének. Az új, kemény Narcos saga elmeséli a Guadalajara kartell felemelkedésének igaz történetét.

ÚJ SOROZAT
Taj Mahal 1989 (Taj Mahal 1989)
2020. február 14. (péntek), 9:00

1989-ben járunk. A Lakhnaui Egyetemen és környékén különböző korú párok kutatják a szerelem politikáját házasságon, bimbózó románcon és barátságokon keresztül.


FILMEK

ÚJ FILM
Alsógatyás kapitány interaktív kalandjai (Captain Underpants Epic Choice-o-Rama)
2020. február 11. (kedd), 9:00

Ebben az interaktív különkiadásban a döntéseiddel te segíted Haroldot és George-ot, akik próbálják megakadályozni, hogy Krupp felrobbantsa a kedvenc lombkunyhójukat.

ÚJ FILM
A fiúknak - Utóirat: Még mindig szeretlek (To All the Boys: P.S. I Still Love You)
2020. február 12. (szerda), 9:00 - magyar szinkronnal

Lara Jean hivatalosan is Peter barátnője, vagyis elvileg minden tökéletes, nem igaz? Az érzelmek azonban bonyolódnak, amikor felbukkan Lara egyik régi szerelme.

ÚJ FILM
Isi és Ossi - Zsák a foltját (Isi & Ossi)
2020. február 14. (péntek), 9:00

A milliárdos lánya kamukapcsolatba kezd egy pénztelen bokszolóval, ezzel kényszerítve ki szülei engedélyét, hogy megvalósítsa a gasztronómia meghódításáról szőtt álmait.

ÚJ FILM
Dragon Quest: A te történeted (Dragon Quest Your Story)
2020. február 13. (csütörtök), 9:00

Luka apja nyomdokaiba lép, hogy megmentse anyját a gonosz Gemától. Egyetlen reménye, hogy megtalálja a zeniták kardját hordozó, mennyei hőst.


TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. február 14. (péntek)
A Castle család élete (Castle and Castle)

2020. február 11. (kedd)
Ingrid új élete (Ingrid Goes West)
Párosan szép az élet? (I Do... Until I Don't)