MENTRUM
Újdonságok

Folytatódik Bear Grylls sikersorozata - újabb sztárokat visz a vadonba

Bear Grylls ismét a Föld legegzotikusabb és legszélsőségesebb tájain feszegeti teljesítőképessége határait, és ezúttal ünnepelt hírességeket, vörös szőnyeghez szokott hollywoodi színészeket, modelleket, humoristákat is magával visz a vadonba.

A népszerű Bear Grylls: Sztárok a vadonban sorozat folytatódik, ezúttal azonban a National Geographic csatorna ad otthont a sorozat ötödik évadának. A műsor távoli és egzotikus tájakra kalauzolja a nézőket, a természet szépségei mellett azonban a vadon veszélyes oldalát is megismerhetjük.

Az epizódokban többek közt kalandos látogatást teszünk Panama krokodiloktól hemzsegő mocsaraiban, Szardínia víz alatti barlangjaiban, Izland legnagyobb gleccserének hasadékaiban, és Arizona forró sivatagi kanyonjaiban. Ráadásul nem akármilyen kísérettel járhatjuk be ezeket a helyeket: világhírű színészekkel és televíziós személyiségekkel utazhatunk, akiknek azonban ki kell lépniük a komfortzónájukból, és legmélyebb félelmeiket legyőzve teljesíteni küldetésüket. Miután – sokszor a szó szoros értelmében – kidobták őket a semmi közepébe, Grylls-nek és vendégeinek az ösztöneikre, a tudásukra és kitartásukra kell hagyatkozniuk a túlélés érdekében.

“Büszke vagyok rá, hogy valamennyi hollywoodi híresség számára, aki velem tartott és kipróbálta magát a civilizáción kívüli világban, megerősítő, erőt adó élmény volt ez a kaland. Ezt teszi velünk a vadon: gyakran a határainkat feszegeti, szélsőséges helyzetekbe hoz, ám cserébe megsokszorozza a bátorságunkat és a kitartásunkat” – mondja Bear Grylls, aki olyan sztárokat és hírességeket avat be a túlélés mesterfogásaiba, mint például az Oscar-díjas Brie Larson, akire nemcsak dzsungeltúra vár, hanem egy veszélyes csobbanás is a krokodiloktól hemzsegő vizekbe, vagy Rob Riggle színész és humorista, akinek hófödte hegycsúcsokat kell meghódítania. Azonban ebben az évadban olyan helyzet is előfordul, amikor Bear Grylls kerül nehéz helyzetbe: a kalandor a világhírű sziklamászót, Alex Honnoldot hívja a Svájci-Alpokba hegyi túrára, ám ekkor váratlanul felcserélődnek a szerepek.


Az évadban a következő hírességeket állítja kihívások elé Bear Grylls:

- Alex Honnold – hivatásos sziklamászó, a Yosemite Nemzeti Parkban található 1000 méteres El Capitan első mászókötél nélküli meghódítója
- Armie Hammer – Golden Globe-díjra jelölt színész
- Brie Larson – Oscar-díjas színésznő
- Bobby Bones – amerikai rádiós személyiség
- Cara Delevingne – világhírű modell és díjnyertes színésznő
- Channing Tatum – díjnyertes színész
- Dave Bautista – színész, korábbi vegyes harcművész, hivatásos pankrátor
- Joel McHale – színész, Emmy-díjra jelölt televíziós személyiség
- Rob Riggle – színész és humorista
- Zachary Quinto – Emmy-díjra jelölt színész

Bear Grylls: Sztárok a vadonban 5. évad – január 23-tól csütörtökönként 21 órakor a National Geographic műsorán!