Budapestre jön a Comic Con

2020 augusztusában nyitja kapuit, az első budapesti Comic Con rendezvény!

A képregény, sorozat-, és filmrajongók találkozóit hatalmas érdeklődés kíséri a világ minden táján. A hazai közönség, első ízben találkozhat egy rendezvény keretein belül, külföldi és hazai filmsztárokkal, nemzetközi cosplay és anime hírességekkel! A Budapest Comic Con 2020 szervezői filmes előadásokkal, szakmai beszélgetésekkel, közönségtalálkozókkal, videójátékokkal és képregényekkel, kártyajátékokkal, e-sportversenyekkel, vásárlási lehetőségekkel és még sok egyéb színes programmal várják a látogatókat.

"Hatalmas lehetőség és kihívás számunkra, hogy megrendezhetjük az első magyarországi Comic Con-t. Több országban jártam és látogattam végig a rendezvényt, mert cégünk már évek óta tervezi, hogy ezt a nemzetközi szinten is ismert fesztivált elhozza a hazai érdeklődők számára. A Comic Con egy popkultúrális, műfajokon átívelő, de azokat mégis összekötő hatalmas buli. A látogatók jellemzően többféle érdeklődési körrel rendelkeznek - és mi igyekszünk ezeknek a sokszínű elvárásoknak megfelelni. A sci-fi, a fantasy, a manga, a cosplay, a sorozatok, a filmek, a képregények, kártyajátékok, játékkonzolok kiállítása és vására, mind a kiállítás részét fogják képezni - mondta el Csanda Gergely a rendezvény szervezője. A közeljövőben elkezdjük és a rendezvényig folyamatosan fogjuk bejelenteni a további részleteket. Többek között hamarosan közöljük a rendezvény pontos helyszínét és dátumát valamint azon hazai és nemzetközi sztároknak a neveit, akikkel személyesen is találkozhatnak a "Budapest Comic Con 2020" látogatói. Célunk, hogy pár éven belül az egyik legjelentősebb Con legyen a budapesti rendezvény Európában"

A rendezvény szervezője a Meex Agent Kft. amely a PlayIT és Mineshow rendezvénysorozatok szervezőjeként ismert a hazai rendezvények látogatói számára.

További részletek hamarosan elérhetőek lesznek a www.budapestcomiccon.hu oldalon és a rendezvény Facebook oldalán.
Forrás: Budapest Comic Con
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Film Now februári újdonságai
Nyulak a városban - új előzetesen a Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő
Animációs sorozatot készít az HBO Max a brit királyi családról
Két idősíkon játszódik a Disney új sorozata
A Nicktoons januári újdonságai
Folytatódik Bear Grylls sikersorozata - újabb sztárokat visz a vadonba