MENTRUM
Újdonságok

A prédikátor sztorija a végéhez érkezik

Az AMC népszerű sorozatára kellett néhány hónapot várni, de februárban végre eljut a magyar képernyőkre is a Preacher befejező szezonja.

Jesse Custer, egy texasi kisváros lelkésze ellentmondásos személyiség. Egy titokzatos entitás tartja hatalmában, amely természetfeletti erőt kölcsönöz neki. Ex-barátnője, Tulip és egy Cassidy nevű ír társaságában Custer elindul, hogy szó szerint megtalálja Istent.

A Preacher sorozatos világának felépítésében Seth Rogen mellett Sam Catlin és Evan Goldberg is kivette a részét, a főszerepet pedig Dominic Cooper vállalta el. A recept adott, hiszen a neves alkotógárda mellett a képregényes alapú sztori is adta magát, így a 2015-ös berendelés már 2016-ban megvalósult és útjára indult az igen elvetemült sztorival rendelkező sorozat. 2019-ben már bemutatkozott a 4. évad a tengerentúlon, ám a magyar vetítésre egészen februárig kell várni. 

Jesse, Tulip és Cassidy hátborzongató és korántsem mindennapi utazása, hogy megleljék Istent, a 4. évadban a végéhez ér. Útjuk során pokoli, elvetemült és abszurd kalandok kísérik a triót.

A Preacher 4. évada február 20-ától minden csütörtökön 23:00-kor dupla részekkel kerül az AMC képernyőjére, így a sorozatzáró epizódok egy hónappal később, március 19-én már bemutatásra is kerülnek.