MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 4. heti (jan. 20-26.) újdonságai

Még mindig kitartunk: Jöjjenek az év negyedik hetének újdonságai a Netflixen.

Félelem és reszketés veszi át a szerepet a héten, ugyanis szinkronos fronton, mind A szörnyvadász család című új sorozat, mind a Sabrina hátborzongató kalandjai új évada várható hazai nyelven. Az Ashton Kutcher főszereplésével készült A farm pedig már a végét járja, ugyanis a héten a hátramaradt utolsó részek kerülnek bemutatásra. Így a sorozat véget is ér. Animáció téren a Szent Seiya: A zodiákus lovagja további részei szórakoztatják majd a közönséget. A népszerű anime 3D-s újragondolása nagy port kavart a szakma berkeiben, annak ellenére, hogy az eredeti készítő dolgozik a felélesztett változaton. Az Instant anyu sorozatból ismerős Tia Mowry-al az élen készült Együtt a nagycsalád is beköszön a soron következő epizódokkal a heti kínálatban.

Átfogóbban a premierekről:


SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
A farm (The Ranch)
2020. január 24. (péntek), 9:00

Coltnak nem jött össze a profi sportolói karrier. Most apjának és a testvérének segít a farmon, és azt próbálja meg kitalálni, hogy hogyan illeszkedjen a családba.

ÚJ SOROZAT
A szörnyvadász család (October Faction)
2020. január 23. (csütörtök), 9:00 - magyar szinkronnal

Elfajul a családi dráma, amikor a szülők, Fred és Deloris a természetfelettire vadásznak, az ikrek, Viv és Geoff pedig saját furcsa titkaikat rejtegetik.

ÚJ ÉVAD
Szent Seiya: A zodiákus lovagjai (​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac)
2020. január 23. (csütörtök), 9:00

Seiya és a zodiákus lovagjai meg akarják védeni Athena istennő reinkarnációját, de egy sötét prófécia veszéllyel fenyegeti őket.

ÚJ ÉVAD
Sabrina hátborzongató kalandjai (Chilling Adventures of Sabrina)
2020. január 24. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Összecsap a mágia és a gonosz, miközben a félig ember, félig boszorkány Sabrina két világ: a halandó kamaszok élete és a családi örökség, az Éj Temploma közt egyensúlyoz.

ÚJ SOROZAT
Szellemara (The Ghost Bride)
2020. január 23. (csütörtök), 9:00

Az 1890-es évek Malaccájában Li Lan a túlvilágon találja magát, ahol belekeveredik egy gazdag család megboldogult fiát körülvevő, rémisztő rejtélybe.

ÚJ ÉVAD
Együtt a nagycsalád (Family Reunion)
2020. január 20. (hétfő), 9:00

Amikor a McKellan család Seattle-ből Georgiába költözik, a déli mentalitás – és a régi vágású nagyszülők – próbára teszik modern életformájukat.

ÚJ SOROZAT
Gwyneth Paltrow életmódkísérletei (the goop lab with Gwyneth Paltrow)
2020. január 24. (péntek), 9:00

Gwyneth Paltrow és a goop csapata a kíváncsiságtól és az őszinteségtől vezérelve vesz górcső alá olyan megosztó témákat, mint a pszichedelikus szerek és az energiamunka.

ÚJ SOROZAT
Pandémia (Pandemic: How to Prevent an Outbreak)
2020. január 22. (szerda), 9:00

Ebben a sorozatban megismerheted az influenza elleni háború frontvonalában küzdő hősöket és erőfeszítéseiket, amelyeket a következő világjárvány kitörése ellen tesznek.

ÚJ SOROZAT
Végtelen hajsza (You Cannot Hide)
2020. január 24. (péntek), 9:00

Egy ápolónő és a lánya elmenekül Mexikóból a férj drogcsempész múltja miatt, és új személyazonossággal letelepednek Spanyolországban, azonban itt is veszély les rájuk.

ÚJ SOROZAT
Csokoládé - Az összetartó erő (Chocolate)
2020. január 25. (szombat), 9:00

A múltban és a jelenben is a tartalmas étkek hozzák össze őket. Egy orvos és egy séf ismét találkozik, amikor mindketten az elfekvőben kezdenek dolgozni.

FILMEK

ÚJ FILM
Repülőgép üzemmódban (Airplane Mode)
2020. január 23. (csütörtök), 4:00

Miután az influencer autóbalesetet szenved telefonálás közben, nagyapja vidéki házába viszik, ahol nincs térerő. És nincs szelfizés.

ÚJ FILM
Alex Fernández: A világ legjobb humoristája (Alex Fernández: The Best Comedian in the World)
2020. január 23. (csütörtök), 9:00

Alex Fernández humorista családi, önéletrajzi ihletésű sztorikat mesél, ám ezúttal kicsit mélyebbre megy egy bájos történettel, amely hat testvére egyikéről szól.

ÚJ FILM
Fortune Feimster: Édes és sós (Fortune Feimster: Sweet & Salty)
2020. január 21. (kedd), 9:00

A színésznő, komikus és írónő Fortune Feimster déli származásáról, szexuális ébredéséről és a showbizniszről sztorizik stand-up comedy műsorában.

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. január 23. (csütörtök)
Kísértettörténet (A Ghost Story)
Boldog halálnapot! (Happy Death Day)

2020. január 24. (péntek)
Die Ontwaking