Újdonságok

A Netflix 3. heti (jan. 13-19.) újdonságai

Javában zajlik a január. Az ünnepi szezon levezetésére pedig mutatjuk a héten érkező Netflix-premiereket.

Nem vitás, hogy a hét egyik legnagyobb durranása az első évadja után a fiatalok között hatalmas rajongótáborra szert tett Szexoktatás folytatása. Korábban már felkerült az előző évadához a magyar szinkron, így várhatóan az új évadot a premierrel egyidőben lehet hazai nyelven élvezni. Szintén új részekkel érkezik a Netflix leghosszabb ideje futó sorozata. A Jane Fonda főszereplésével készült Grace és Frankie utolsó előtti évadával tér vissza a héten. Újdonság még a Tyle Perry által rendezett és írt A kegyvesztett című felkavaró alkotás is. A film egy nem túl rózsásan végződő szerelmi kapcsolaton alapul, melyben a nyomozóknak kell összerakniuk a kirakós darabjait. Hosszú hetek óta először örvendezhetnek az ázsiai animáció rajongói, ugyanis egy saját gyártású animefilmmel készül a szolgáltató. Ni No Kuni: A másik világ az azonos címen készült videójátékot veszi alapul, hogy egy varázslatos utazásra csábítsa a nézőket. Várhatóan az utóbbiak sajnos csak magyar felirattal fognak felkerülni.

Tekintsük át a premiereket részletesebben:


SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Grace és Frankie (Grace and Frankie)
2020. január 15. (szerda), 9:00

Az Emmy-díjra jelölt sorozatban a pedáns Grace és a különc Frankie nem barátnők, ám amikor férjeik elhagyják őket egymásért, lassan barátokká válnak.

ÚJ ÉVAD
A hip-hop történetei (Hip-Hop Evolution)
2020. január 17. (péntek), 9:00

A dokumentumsorozat befolyásos rapperekkel, DJ-kkel és zenei mogulokkal készített interjúkban mutatja be a műfaj dinamikus fejlődését az 1970-es évektől a 2000-es évekig.

ÚJ ÉVAD
Szexoktatás (Sex Education)
2020. január 17. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Terapeuta anyja miatt a bizonytalan Otis mindenre ismeri a választ a szextanácsadás tekintetében, így a lázadó Maeve felveti egy iskolai szexterápiás klinika ötletét.

ÚJ SOROZAT
Haver gyógyító ereje (The Healing Powers of Dude)
2020. január 13. (hétfő), 9:00

Amikor egy 11 éves, szociális fóbiával küzdő fiúnak el kell kezdenie a középiskolát, egy Haver nevű csenevész terápiás kutyából merít erőt.

ÚJ SOROZAT
Ares (Ares)
2020. január 17. (péntek), 9:00

Az amszterdami elitbe vágyó ambiciózus főiskolai hallgató belép egy exkluzív társaságba, de fogalma sincs róla, hogy borzalmas titkot őriznek.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Ezt jól kisütöttük! Németország (Nailed It! Germany)
2020. január 17. (péntek), 9:00

Ezen a vicces sütőversenyen amatőr cukrászok próbálnak meg újraalkotni több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel látványos finomságokat, mindezt 5000 euróért.

ÚJ SOROZAT
Egy gyilkos elméje: Aaron Hernandez (Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez)
2020. január 15. (szerda), 9:00

A dokumentumsorozat barátokkal, játékosokkal és bennfentesekkel készült interjúkkal próbálja kideríteni, hogyan vált Aaron Hernandez NFL-sztárból elítélt gyilkossá.


FILMEK

ÚJ FILM
Szemet szemért - A múlt árnyai (Eye For An Eye)
2020. január 15. (szerda), 9:00

Egy kartellfőnököt szabadon engednek a börtönből, és véletlenül egy bosszúszomjas ápoló kezébe kerül, akinek az életére tragikus hatással volt a drogbáró.

ÚJ FILM
Leslie Jones: Időgép (Leslie Jones: Time Machine)
2020. január 14. (kedd), 9:00

Leslie Jones mulatságosan nyers és polgárpukkasztó műsorban mutatja be saját felnőtt kalandjait a Prince elcsábítására tett kísérlettől az alvási apnoe elleni harcig.

ÚJ FILM | ANIME
Ni No Kuni: A másik világ (NiNoKuni)
2020. január 16. (csütörtök), 9:00

Két átlagos tini varázslatos útra indul, hogy megmentsék barátjuk és hasonmása életét. De a szerelem megbonyolítja utazásukat.

ÚJ FILM | STAND-UP COMEDY
Alex Fernández: A világ legjobb humoristája (Alex Fernández: The Best Comedian in the World)
2020. január 23. (csütörtök), 9:00

Alex Fernández humorista családi, önéletrajzi ihletésű sztorikat mesél, ám ezúttal kicsit mélyebbre megy egy bájos történettel, amely hat testvére egyikéről szól.

ÚJ FILM
A kegyvesztett (A Fall from Grace)
2020. január 17. (péntek), 9:00

Amikor a szelíd, törvénytisztelő Grace bevallja, hogy megölte újdonsült férjét, a szkeptikus, fiatal ügyvéd eltökéli, hogy kideríti az igazságot. Tyler Perry filmje.


TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. január 14. (kedd)
A jogdoktor (Roman J. Israel, Esq.)

Forrás: Netflix
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
Havi nézettség: 2019. december
Mozis rajzfilmpremierek: 2020. január
A Film Now januári újdonságai
Spoileres a Stranger Things 4 első előzetese
Interjú Pupos Tímea szinkronszínésszel és szinkronrendezővel
A Netflix 4. heti (jan. 20-26.) újdonságai