MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 2. heti (jan. 6-12.) újdonságai

A hideg téli estékre is lesz szinkronos és feliratos néznivaló a Netflix kínálatában január és egyben az év második hetében is.

Az előző hetekhez képeset egy kicsit visszafogottabb újdonságokkal szolgál az online videó-szolgáltató. A vártnál később folyatódik a DC-univerzum zászlóshajójának számító Titánok sorozat. A közvetlen az első évad történései után felzárkózó új évadban a titánoknak szembe kell nézniük egy új ellenséggel, aki nagyobb veszélyt jelent rájuk, mint eddig bármi. A tengeren túlon hatalmas népszerűségnek örvendő RuPaul és Izzy G. főszereplésével készült nem mindennapi felállással boronáló új sorozat is bemutatkozik, érkezik a AJ és a királynő. Animációs fronton a kínai A végzet ollói című akciósorozat várható. A hét egyik legnagyobb durranása pedig a japán és brit társprodukcióban készült Kötelesség / Szégyen lesz. Egy igazi, vérbeli országokon átívelő krimi történet felgöngyölítése kerül középpontba ebben az új sorozatban.

Lássuk a további bemutatókat kicsit bővebben:


SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Kötelesség / Szégyen (Giri / Haji)
2020. január 10. (péntek), 9:00

Családja a jakuzaháború dúlta Tokióból Londonba küldi a rendőrt saját bérgyilkos fivére felkutatására. Talán könnyebben megtalálja majd, mint az elveszett bizalmat.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Adriano Zumbo desszert varázslatai (Zumbo's Just Desserts)
2020. január 10. (péntek), 9:00

A jól ismert desszertguru, Adriano Zumbo tehetséges amatőr szakácsokat állít egymással szembe egy feszített tempójú verseny során a 100 000 dolláros fődíjért.

ÚJ ÉVAD
Titánok (Titans) 2. évad
2020. január 10. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Miután a független utat választotta, Batman egykori társa, Dick Grayson összefut néhány bajba került fiatal hőssel, akik kétségbeesetten keresnek egy mentort.

ÚJ SOROZAT
AJ és a királynő (AJ and the Queen)
2020. január 10. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Ruby Red, a drag queen beutazza Amerikát egy leharcolt lakókocsiban, és meglepő barátságot köt egy nagyszájú tízéves potyautassal.

ÚJ ÉVAD
Szupernyomozók (The InBESTigators)
2020. január 10. (péntek), 9:00

Négy okos iskolás saját magánnyomozóirodát nyit, vlogolnak a kalandjaikról, és életre szóló barátságot kötnek.

ÚJ SOROZAT
Harc a vírus ellen (Medical Police)
2020. január 10. (péntek), 9:00

Owen Maestro és Lola Spratt elhagyják a Childrens Hospitalt, hogy a Járványügyi Központ titkos csapatával egy halálos vírus elpusztításán dolgozzanak.

ÚJ SOROZAT
A pompom csapat (Cheer)
2020. január 8. (szerda), 9:00

Az érdekfeszítő dokumentumsorozat a Navarro College szurkolócsapatának megpróbáltatásait mutatja be, akik egy fontos, országos díjat szeretnének elnyerni.

ÚJ SOROZAT
Reszketés hajnalig (Until Dawn)
2020. január 10. (péntek), 9:00

A legviccesebb francia komikusok kísértetjárta helyeken éjszakáznak és ijesztő feladatokban vesznek részt, miközben próbálnak túljárni egymás eszén.

ÚJ SOROZAT
A végzet ollói (Scissor Seven)
2020. január 10. (péntek), 9:00

Egy ollóval hadonászó, ügyetlen bérgyilkos, aki az elveszett emlékei után kutat, egymással hadakozó érdekcsoportok kereszttüzébe kerül.

ÚJ SOROZAT
Jamtara - A telefonos csalók városa (Jamtara - Sabka Number Ayega)
2020. január 10. (péntek), 9:00

Egy csapat kisvárosi fiatal jövedelmező adathalász tevékenységet folytat, amibe egy korrupt politikus is be akar szállni. Egy zsaru azonban felveszi a harcot ellenük.

FILMEK

ÚJ FILM
Még egy esély (Live Twice, Love Once)
2020. január 7. (kedd), 9:00

Amikor Emiliónál (Oscar Martínez) Alzheimer-kórt állapítanak meg, útra kel családjával együtt, hogy újra találkozzon gyermekkori szerelmével.