MENTRUM
Újdonságok

A Da Vinci februári újdonságai

A Da Vinci februári kínálatában új részekkel térnek vissza az ikerodokik, de kiderül, hogy mi a különbség a női és a férfi agy között és ősi állatokról is szó lesz.

Ikerdokik bevetésen - 7. évad
8-ától hétvégente 15:30-kor

Mitől leszel te TE? Dr. Chris and Dr. Xandmegmondja! Sorozatunk új évadában még több orvosi rejtélyt, vicces tényeket és vicces otthoni trükköket mutatunk be. Ezúttal Dr. Ronx is segítségükre lesz, például az évad új díjának, az Ikerdoki Díjnak a bevezetésében. Hogy egyes emberek miért gyorsabbak másoknál, miért lehet sós íze az édesnek, mire való a hüvelykujjunk, a műsorban ott a válasz!

Csodás leletek: a természet ősi kincsei
- Ősi csodák - február 2., 22:00
- Tollas dinoszauruszok - február 9., 22:00
- Az emlősközpont - február 16., 22:00

Kutya méretű ló. Madár méretű hangya. Tollas dinoszaurusz. Richard Fortey professzor ilyen furcsa és csodás lényeket fedez fel a világ legjobb őskövület lelőhelyein. Kész paleontológiai detektív történet…

Női vagy férfi agy?
23-án 22:00-kor

Valóban jobbak a fiúk matekból és technikai tárgyakból? A lányoknak jobbak az emocionális készségeik? Mitől különböznek annyira a nők és a férfiak? Mások lennénk vagy csak a társadalom formál bennünket? Michael Mosley Alice Roberts professzorral közösen keresi a válaszokat ezekre a kérdésekre. A pszichológia és tudomány segítségével meglepően izgalmas válaszokat találnak a mindenkit foglalkoztató kérdésekre.

Valentin Napi Különkiadás
Történelem másképp: Rossz románcok

14-én 19:30-kor

A szerelem ott van a levegőben február 14-én. Ha nem rajongsz a rózsákért és a romantikáért, nézd inkább népszerű sorozatunk Rossz románcok epizódját! Boldog Valentin Napot!