Újdonságok Ifjúsági

A Boomerang februári újdonságai

Frédi és Béni egy új sorozatban térnek vissza a Boomerangra, de már nem főszereplőkként.

Idén januártól új időszámítás kezdődhetett a Boomerang. Egy új műsorszerkezettel indultak újra a karácsonyt követően, mely megszakítás mentes műsorokat ígér, de igazság szerint 44 percnél nem tart tovább a műsoridő, ez pedig nagyjából 16 percnyi műsorszünetet jelent. Mindemellett premierek terén sem ígér sokat a csatorna, mely jelenleg inkább az ismétlőadó kategóriájába esik. Januárban a Dorothy Óz földjén jelentkezett új epizódokkal, februárban pedig egy új sorozat érkezik, a hónap legutolsó napján, nehogy legyen miért a csatornára kapcsolni hónap közben is.

Nos, tehát február 29-én mutatkozik be a Subi-dubi dínók című, rögtön negatív véleményekkel születő sorozat. Ebben a szülők háttérbe szorulnak, a gyerekek, vagyis Benő és Enikő pedig főszerepet kapnak Dínóval kiegészülve. Hármójuk kalandozásait mutatja be a sorozat, amint a környéket, az erdőt, a hegyeket járják, élményeket, barátokat keressenek. A rajt az említett napon lesz, új részek minden hétvégén 09:00-kor.

A hónap másik "újdonsága" a Tavaszi zsongás a Boomeranggal nevű összeállítás, melyben a Grizzy és a lemmingek és a Menő Mike sorozatokat maratonoztatják hétvégente 13:00-16:00 között. Az indulás február 15.


Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
Újabb előzetesen a Lelki ismeretek
Szinkronnal érkezik a Netflixre a legújabb Pokémon film
Két idősíkon játszódik a Disney új sorozata
A Sydney és Max magyar hangjai
Hihetetlenül néz ki a Netflixre érkező Transformers anime
Megérkezett a Fekete Özvegy új előzetese