MENTRUM
Mozi

Visszatérnek a Szellemírtók - íme a folytatás előzetese

Miután a női főszereplős Szellemirtók csődöt mondott, a Sony Pictures újragondolta a terveit és újra nekifut a franchise felélesztésének.

Befutott a Szellemirtók: Az örökség első előzetese, mely tele van nosztalgiával és egy kis Stranger Things utánérzésnek. Persze utóbbira a sorozatból ismert Finn Wolfhard jelenléte is erősít. A most megjelent beharangozó teljesen mellőzi a humort, komolyságát a zene és a képi világ is formálja.

A 2020-ban érkező film a korábbi két film folytatásának van szánva, figyelmen kívül hagyva a 2016-os, Paul Feig által rendezett alkotást. Az örökség alcíműt Jason Reitman, vagyis Ivan Reitman fia rendezi, aki a Szellemirtók 1-2-t is tető alá hozta. Ám nem csak a rendezői rokonság az ami összeköti a filmeket, hanem az eredeti szereplőgárda visszatérése is ezt sugallja. Ugyanis Rick Moranis kivételével mindenki visszatár valamilyen szerepben: látható lesz Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson, Sigourney Weaver és Annie Potts. Viszont egyelőre a film marketingje kerüli a régiek mutogatását - szerencsére -, és inkább a folytatás felvezetésére koncentrál.

Az említett szereplők mellett Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd,  is a stáb részét képezik.

Magyar szinkronos és angol eredetit is tudunk mutatni.

A Szellemirtók: Az örökség várható hazai bemutató dátuma 2020 július 9-e.