Mozi Ifjúsági

Új Előre-előzetes - spoileres anyag érkezett

A Disney-pixar új filmje új előzetessel jelentkezett még karácsony előtt, mely mondhatni a film nagyobb részét sikeresen ellövi. Spoileres videó, vagyis csak az nézze meg, akit nem zavar, ha a film sztoriját szinte teljesen megismeri.

A történetet már ismernetek kell, hiszen annyit cikkeztünk már róla: egy testvérpár, akik történetesen elfek, találnak egy módot, hogy visszahozhassák a halott apjukat egy teljes napra. Ám az erre a célra használt varázspálca ékkövéből elfogy a varázslat, épp a művelet közben, így csak félig sikerül visszahozni. A fiúk és fél apjuk elindulnak ebbe a számukra normális, ám számunkra varázslatos világba, hogy még egy kis mágiát találjanak, amivel befejezhetik elkezdett műveletüket. Útjuk során kentaurral, mantikórral, sárkánnyal és számtalan kalanddal is találkoznak.

Az előzetes legnagyobb része már új képsorokat tartalmaz a korábbi előzetesekhez képest, több fordulópontot is ellőve a filmből. A rendező Dan Scanlon, akinek a Szörny Egyetem is köszönhető, az eredeti szereplőhangok között pedig megtalálható Tom Holland és Chris Pratt, továbbá Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer, Lena Waithe, Ali Wong, Mel Rodriguez.


Az Előre hazai premierje 2020 március 5-én lesz.
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
Hírek innen-onnan #171
Vasárnap este a TV2 is bemutatja a maszkos műsorát
Idén magyar hírességek is megfürödhetnek a Nickelodeon zöld trutyijában
Élőszereplős Lilo és Stitch feldolgozás van készülőben
Remények földje: új török sorozat a TV2 műsorán
Szinkronnal érkezik a Netflixre a legújabb Pokémon film