MENTRUM

Ő a Konyhafőnök VIP 2019 győztese - és a finálé nézettsége

Sztarenki Dóra fényes győzelmével ért véget A Konyhafőnök VIP – Terítéken a sztárok című gasztro-reality december 20-án, pénteken.

A Fináléban, hosszú menetelést követően Róka Adriennenel küzdött meg a Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért. A november 11-én indult verseny ezúttal is bizonyított a nézők kedvenceként. Saját, főműsoridős sávjában, a kereskedelmileg fontos célcsoportban (18-49 évesek) átlag 18,2%-os közönségarányával nem akadt kihívója.

36 sztár vágott neki a versenynek, de ahogy lenni szokott, a végén csak egy maradhatott. A sztárok mellett a zsűritagok, Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos is többször a konyhapultban találták magukat, ebben az évadban először néztek szembe váratlan kihívásokkal, és kellett a Michelin-csillagos séfeknek is időre tányért villantani – minden esetben elsöprő sikerrel.

Az online térben, az RTL Most-on összesen több mint 1,392,719 total video view indítással és átlag 49,677 epizódonkénti video view eredményével - az X-faktort követően – a műsor digitális platformunk legnézettebb tartalmai közé került. A shortform videókat 696.298 alkalommal indították el a nézők az RTL Magyarország hivatalos weboldalán. Ez azt jelenti, hogy 83%-kal többen követték online A Konyhafőnök VIP 4. évadát, mint korábban.

Közösségi médiában, az 51,188,957 elérés mellett, több mint 1,070,744 bejegyzés-aktivitásával kijelenthető, hogy a műsor igen aktív része volt a tévénézők és a netezők mindennapjainak!

A gasztro-reality töretlen népszerűsége a nézőknek, a produkciónak, a versenyzőknek és a csatorna elkötelezettségének egyaránt köszönhető! 2020-ban újra fakanalat ragadunk!