MENTRUM
Mozi

Fekete Özvegy és Budapest esete - előzetesen a Marvel filmje

Megérkezett a Marvel Filmes Univerzum 4. fázisának nyitófilmjének az első előzetese, beharangozója. Scarlett Johansson visszatér Fekete Özvegy szerepében.

Bár az Özvegy története véget ért a Bosszúállók 4. részében, a hangzatos Végjáték címűben, az orosz kémnőnek mégis akad eddig elmeséletlen sztorija. Ma reggel a Marvel kiadta az első beharangozót a filmhez, mely rengeteg akciót lebegtetett be, de a kémhangulat sem hiányozhat a filmből.

Az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után játszódó történetben Natasha szembenéz a múltjával. Emiatt Budapestre és Oroszországba is ellátogat. A múltja visszaköszön, mikor újra találkozik Yelenával, akit nővérének titulál, viszont ez arra utalhat csak, hogy egy helyen lettek kiképezve. Később újabb ismerősökbe fut ügynökünk: feltűnik Malena és Vörös Őrző is.

A Fekete Özvegy címszereplőjeként újra feltűnik Scarlett Johansson, de látható lesz még Rachel Weisz (Malena), David Harbour (Vörös Őrző), Florence Pugh (Yelena) és William Hurt (Thaddeus Ross tábornok). A főgonosz Kiképző lesz, akinek a színészét egyelőre nem árulták el. A film rendezését Cate Shortland vitte véghez.

Az alábbi előzetes után a legújabb posztert is megmutatjuk a filmhez.

Frissítés! Megérkezett a magyar szinkronos változat!

Eredeti:



A Fekete Özvegy 2020 április 30-án mutatkozik be a hazai mozikban.