MENTRUM
Újdonságok

Ezt nézzük 2020-ban az RTL Klubon

Két új saját gyártású heti sorozatot, új, saját gyártású napi telenovellát és egy bűnügyi műsort jelentett be az RTL Magyarország a Big Picture konferencián. Visszatér a legnagyobb kedvenc és az RTL Klubra érkezik az utóbbi évek legvadabb énekes showműsora, A maszkos énekes is.

A Big Picture televíziós szakmai konferencián számos újdonságot jelentett be Kolosi Péter az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazható-helyettese az RTL Klub 2020-as terveiből. Két új saját gyártású heti sorozat, egy vadonatúj napi sorozat, egy világszerte sikeres, meghökkentően újszerű énekes showműsor hazai változata, számos hollywoodi mozisiker televíziós premierje és egy új, saját gyártású bűnügyi riportmagazin – többek között ezekkel is várja 2020-ban nézőit az RTL Klub.

A maszkos énekes

A televíziózás legvadabb énekes showműsora Magyarországra is megérkezett! Felismernéd a kedvenc sztárodat kizárólag a hangja alapján? Jövőre kiderül – az RTL Klubon! A maszkos énekesben 12 híresség fog versenyezni – a csavar az, hogy mindannyian tetőtől talpig jelmezben lesznek! A kilétük szigorú titokban marad a színpadon és azon kívül is, még az interjúkat is torzított hanggal adják majd. A hírességek minden héten énekelnek, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a stúdió közönségét. Az est leggyengébben teljesítő előadója kiesik és a nézők szeme láttára fedi fel kilétét.

X-Faktor 2020

Az idei év legnézettebb tévés produkciója újra az X-Faktor, így nem kérdés, hogy a töretlen sikerszéria 2020-ban is folytatódik. A kiemelkedő nézettségi adatokat produkáló tehetségkutató reality immáron tizedjére szórakoztatja majd a közönséget vidám, vicces és olykor megható pillanataival.

A showműsorok mellett egy új, saját gyártású napi telenovellával és két vadonatúj, szintén saját gyártású heti sorozat érkezik az RTL Klubra.

Bátrak földje

Kalamár Tamás vadonatúj, napi telenovellája egy időtlen szerelmi történet, de a tét már a kezdetektől fogva több ennél. Az 1865-ben játszódó széria két férfi egymás elleni küzdelméről szól, akik méltó ellenfelek és mindig új fronton kell megmérkőzniük egymással, valamint egy olyan lány története is, aki minden konvenciót felrúg azért, hogy végül valóban boldog lehessen. A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de modern történetmesélési és képi technikákkal válik teljessé. A történet hátterében pedig egy régi kor érdekes hétköznapjaiba kapnak betekintést a nézők.

Apatigris

A Válótársak óriási sikerét követően visszatér az RTL Klub képernyőjére a méltán népszerű Scherer Péter, méghozzá egy olyan sorozattal, melynek ő a címszereplője. Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél… miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Mellékhatás

A Mellékhatás című sorozat Zoltánról (Adorjáni Bálint) szól, aki fiatal, sikeres orvosként műhibát vét. Félve egzisztenciája elvesztésétől, immorális döntéseket hoz. Bertáról (Borbély Alexandra) is szól, aki életét a családjának szentelte és soha nem kapott hálát érte. Elkezd végre saját magára is gondolni. Anna (Sztarenki Dóra) története is, aki elhagyja a lehúzó közeget amiben felnőtt, és felvállalja az anyaság szerepét, amitől annyira retteg. A Mellékhatás Zoltán és Berta harmonikus házasságának története, ami a hazugságok, kísértések és szerencsétlenségek hatására a szemünk előtt esik szét. De a sorozat azokról is szól, akik minden áron gyereket szeretnének, de biológiai okokból nem lehet. Vagy akik bérbe adják a testüket, hogy másoknak szüljenek. De azokról is, akik nem akarnak gyereket és nem értik, mások miért szeretnének minden áron. Vagy nem akartak, mégis lett. És azokról is, akinek nincs gyereke, de nagyon félnek attól, hogy milyen lesz, amikor lesz. Nem utolsó sorban pedig a béranyaságról, egy humán reprodukciós eljárásról, ami olyan, mint minden emberi találmány: lehet jóra és rosszra is használni. Magyarországon és a világ legtöbb országában mégis... Törvénytelen.

Hollywood a tévébe költözik A saját gyártású sorozatok mellett igazi hollywoodi blockbusterek is várják a nézőket. Az RTL Magyarország csatornáin lesz látható egyebek mellett a Fekete Párduc, a Star Wars: Az utolsó Jedik, A szépség és a Szörnyeteg, az Űrvihar, A hangya és a Darázs, valamint az Igazság Ligája is.

Bűnös lelkek

A saját gyártású fikciós sorozatok mellett a közeljövőben egy új, saját gyártású bűnügyi riportmagazinnal is bővül az RTL Klub műsorkínálata. A Bűnös lelkek című bűnügyi riportmagazin megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat. A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról. A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit.