MENTRUM
Ifjúsági

D23 2019: Folytatást kap a Lizzie McGuire

A Disney-s eseményen, a D23-on több bejelentés mellett a Lizzie McGuire folytatásáról is tájékoztatták a közönséget. A 3. évada a Disney+ felületén lesz bemutatva.

A Disney folytatja a könyvtárának a felbolygatását, hogy olyan tartalmakat kutasson fel, amely a Disney+ kínálatában jól mutathat. Ezúttal a két évadot megélt, 2001-ben indult Lizzie McGuire került terítékre. Az eseményen kiderült, hogy az eredeti készítő, Terry Minsky visszatér showrunnerként az új évadra. Ami a főszereplőt illeti, őt sem kell hiányolni, ugyanis kiderült, hogy Hillary Duff is elvállalta a visszatérést, a 30. életévéhez közelítő Lizzie-t ölti újra magára, aki a New York-i életét próbálja navigálni.

A folytatást maga Duff jelentette be. Szinte semmilyen részletet nem árultak el, ám azt kiemelték, hogy az animált Lizzie is feltűnik a képernyőn, hogy tovább idegesítse főszereplőnket. A rövid történeti leírás szerint Lizzie tanítványként dolgozik egy puccos New York-i díszlettervezőnél, miközben egy étterem tulajdonos sráccal randizik. Közben pedig a 30. születésnapja is közeleg.

Bár a Disney+ november 12-én indul, a Lizzie McGuire folytatása még nem kapott bemutató dátumot.