Ifjúsági

Új animációs sorozatokat jelentett be a Marvel

A Marvel és a Hulu streaming szolgáltató összefogott, hogy elkészítsenek négy felnőtteknek szóló animációs sorozatot előbbi felületére.

Folytatódik a Marvel és a Hulu 2017-ben indult partnersége, melyet a Marvel's Runaways című tinisorozattal alapoztak meg. Az új sorozatokat továbbra is a Marvel Entertainment fejleszti. Négy animációs sorozat indul el külön-külön szálon, hogy aztán Bosszúállók módra egy ötödik sorozatban fussanak össze. A Marvel’s M.O.D.O.K, Marvel’s Hit-Monkey, Marvel’s Tigra & Dazzler Show és Marvel’s Howard The Duck címek lettek bejelentve, melyek a The Offenders-ben teljesülnek ki.

Marvel's M.O.D.O.K.: egy egocentrikus nagy fejű, apró testű szuperbűnöző azért küzd nap mint nap, hogy fenntartsa a titkos gonosz szervezetét és a családját. Jordan Blum és Patton Oswalt írják a sztorit.

Marvel's Hit Monkey: egy meg nem értett japán makákót egy amerikai bérgyilkos szelleme képzett ki. A makákó Tokió alvilágában ebben a sötét hangulatú, de közben vicces bosszúsztoriban. Az írók Josh Gordon és Will Speck.

Marvel’s Tigra & Dazzler Show: két újdonsült szuperhősről és legjobb barátnőről szól, akik arra vágynak, hogy felfigyeljenek rájuk a többi szuperhős közt. Írja Erica Rivinoja és Chelsea Handler.

Marvel’s Howard The Duck (Howard, a kacsa): Howard egy olyan világban találja magát, ahova nem is szeretett volna jutni. Célja, hogy mihamarabb hazajusson barátjával, Beverly-vel, mielőtt még Dr. Bong felszolgálná őt. Az írói feladatokat Kevin Smith és Dave Willis látja el.

The Offenders: ebben a sorozatban az előzőekben megismert szereplők kényszerülnek arra, hogy összefogjanak és megmentsék a világot és az univerzum bizonyos szegleteit. A vezető producer Jeph Loeb, aki az előző sorozatokat is felügyeli majd.

További információk még nem derültek ki, így azt sem lehet tudni, hogy mikortól lesznek nézhetőek az említett sorozatok.

Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Sony-csatornák márciusi újdonságai
A Boomerang márciusi újdonságai
Szombattól újra az M2-n Süsü, a sárkány kalandjai
Új részekkel és új magyar stábbal tért vissza A kis királylány
A JimJam áprilisi újdonságai
A Cartoon Network márciusi újdonságai