MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax októberi újdonságai

Premierek minden mennyiségben októberben a Minimax. Országos és csatornapremierekre egyaránt sor kerül.

Én kicsi pónim: Varázslatos barátság - 7. évad
14-től hétvégente 11:15-kor dupla részekkel

Equestria legbátrabb pónijai újra a képernyőn! Az én kicsi pónim főhösei: Twilight Sparkle, Rarity, Applejack, Pink Pie, Rainbow Dash és Fluttershy számtalan új kalandot élnek át együtt. Bebizonyítják, hogy némi bátorsággal és erővel semmi sem lehetetlen, közösen pedig még többre is képesek.

Barbie Dreamtopia: Szivárványparti - új film
8-án 08:00-kor

Álomkirályság egy új, varázslatos világ, amely Chelsea-nek, Barbie legkisebb húgának képzeletében él. Csatlakozz Barbie-hoz, hogy együtt úszhass te is a gyönyörű sellőkkel a szivárvány folyókban, vagy tündérkékkel repülhess a vattacukorfelhőkön keresztül.

Norm, az északi - új film, csatornapremier
16-án 08:00-kor

Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon. Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje üzletet.

7 törpe és én - új részek
15-18 között különböző időpontokban

Ki aludt az ágyacskámban? Ki evett a tányérkámból? Ki ivott a pohárkámból? Ugye mindenki tudja melyik meséből idéztünk...De mi történik akkor ha egy napon rájössz, te magad vagy Hófehérke, és hirtelen 7 törpével kell megosztanod az otthonod? Nos, kezdjük el...egyszer volt, hol nem volt...A többi kiderül a képernyőn, tarts velünk!

Sherlock, a jak - új sorozat, csatornapremier
13-tól minden nap 14:00-kor dupla részekkel

Sherlock Yack az állatkert menedzsereként dolgozik, s mellette természetesen detektív. Amint valaki bűntényt követ el, ő és fiatal segédje, Hermione rögvest a nyomába ered. Sherlock, kis tanonca segítségével mindig újabb nyomokat és bizonyítékokat fedez fel, téged is ösztönözve a tettesek felkutatására.

Forrás: AMC