MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Hamis cica: ajánló és szinkronhangok

Hamis cica címen új sorozatot mutat be a Disney Csatorna augusztusban. Sorozatajánló és szinkronadatok érkeznek.

Gark nem egy igazi cica. Ő egy hamis cica. Ő egy kis, kék idegen lény lila macskaruhába öltözve. Max viszont egy igazi cica: kövér, puha és sárga. Kettejüket pedig folyamatosan a szenilis gazdájuk, Betty kényezteti.

A történet szerint Gark, mikor lezuhan, egyenesen Betty mosókonyhájába teszi ezt. Új otthonra lel itt, s hamar összebarátkozik Max-szel, a házicicával. Max hamar rájön, hogyan használja ki Gark titokzatos idegen erőit. Maxnek tetszik ez az új helyzet, amiben egy olyan hódolója van, aki mindent megtesz neki, ám Gark extrém kíváncsisága és az, hogy keveset tud a földi életről, sokszor keveri Max-et hajmeresztő kalandokba, ezáltal kilöki őt a komfort zónájából. Függetlenül attól, hogy csak otthon lógnak vagy idegen bolygókat fedeznek fel, Gark kalandos ösztönei arra készteti Max-et, hogy azzá a hőssé váljon, akit látni szeretne Gark.

A főszereplő cicát SpongyaBob, vagyis Baráth István hangján hallhatjuk, akire nagyon is illik így elsőre a szerep, míg a kis idegen Garkot Csifó Dorina szólaltatja meg. Mellékszerepekben sok ismerős névvel is találkozhatunk. Ezeket a folytatósban olvashatjátok. Az adatokat ezúton is köszönjük a Disney Csatornának!

Max - Baráth István
Gark - Csifó Dorina
Betty - Kassai Károly
Bemondó - Endrédi Máté
Turmixgép - Bognár Tamás
Kisállatkereskedő - Törköly Levente
Fa Max - Bácskai János
Macskütyü Istenség - Kerekes József
Barry Garry - Pálmai Szabolcs
Iratmegsemmisítő - Vári Attila
Porszívó - Nádasi Veronika
Apa - Rosta Sándor
Forraló - Lamboni Anna
Nelson - Kokas Piroska
Etető Király - Galbenisz Tomasz
Kölyök - Markovics Tamás
Roncsi - Solecki Janka
Hősugárzó - Petridisz Hrisztosz
Fax - Szokol Péter

Szinkronrendező: Faragó József
Magyar Szöveg: Kozma Borbála

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Hamis cica augusztusban a sorozathoz készült rövidfilmekkel jelentkezik egyelőre, majd szeptemberben érkeznek a teljes részek is a Disney Csatornára.