MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Íme a Kikiwaka tábor szinkronhangjai

A Disney új sorozata végre vasárnap hozzánk is megérkezik. Ismerős szereplőkkel és ismerős szinkronhangokkal jön a Jessie spin-offja.

Emma, Zuri és Ravi elhagyja New York-ot és a Maine-ben található nyári táborba mennek, amely a közeli erdőben élő titokzatos lény után lett elnevezve. A Kikiwaka tábor másban is különleges lehet a Ross gyerekek számára: itt találkoztak ugyanis a szüleik, amikor még fiatalok voltak. A három Ross gyerek új barátokkal karöltve próbál alkalmazkodni az új életkörülményekhez.

A szinkronról már rég tudjuk, hogy készül (mostanra már kész is a teljes első évadé) és sokáig kérdés volt, hogy a Jessie-ben megismert gyerekeknek maradnak-e a már megszokott magyar hangjaik. Nos, örömmel jelenthetjük, hogy a Disney, az SDI Media és Aprics László szinkronrendező valóra váltotta a rajongók korábbi reménysugarait, ugyanis Pekár Adrienn, Koller Virág és Straub Norbert mind visszatértek a már megismert Ross gyerekekhez. És ha már Aprics László: ő híres arról, hogy előszeretettel kér fel új, eddig máshol nem nagyon - legfeljebb tömegezéskor - hallott hangokat is, akár állandó szerepre is. A Kikiwaka tábor sem lehet kivétel. Bár ez nem feltétlenül baj, ugyanis tény, hol valahol az újaknak is bizonyítani kell. Erre pedig egy nem országos adón futó sorozat tökéletes lehet. Kérdés, hogy a rajongóknak mennyire nyeri el a tetszésüket.

Alább a teljes magyar stáb, illetve a sorozat három előzetese.

Emma - Pekár Adrienn
Ravi - Straub Norbert
Zuri - Koller Virág
Lou - Köves Dóra
Xander - Dékány Barnabás
Jorge - Nagy Gereben
Tiffany - Györke Laura
Hazel - Kardos Eszter
Gladys - Bede-Fazekas Annamária
Murphy - Petridisz Hrisztosz
Brody - Rada Bálint

Bemondó: Endrédi Máté

Szinkronrendező: Aprics László
Magyar szöveg: Vajda Evelin

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.




A Kikiwaka tábort június 19-től, vasárnaptól minden nap 11:00-kor lehet megtekinteni a Disney Csatornán.

Forrás: Disney