MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Da Vinci januári újdonságai

Januártól kisebb fazonigazításon esik át a Da Vinci arculata és logója. Fontos újdonság lesz, hogy megszűnik a Da Vinci Kids és Da Vinci Learning megnevezések, így 2023-tól már egységesen Da Vinci lesz a csatorna neve.

Jégcsillagok - új sorozat
14-étől hétvégente 17:00-kor

Készen állsz rá, hogy úgy csússz a jégen, ahogy azelőtt még soha? Nézd a Jégcsillagokat, és kövesd nyomon a jégen és a jégen kívül is a Nagy-Britanniai Nemzeti Jégközpontjában és környékén élő, kivételes korcsolyázási képességekkel rendelkező fiatalok elkötelezett csoportjának megpróbáltatásait. A szélvészgyors jégkorongozóktól kezdve a szinkrontáncosokon át az egyéni előadókig, ezek a fiatalok a legjobbak és olimpikonok akarnak lenni.

Ifjú állatorvosok - új sorozat
14-étől hétvégente 17:30-kor

Az Ifjú állatorvosok lehetőséget ad hétköznapi iskolásoknak, hogy fiatal állatorvosokká váljanak. Vannak gyakornokok, akik félnek az állatoktól, mások rettegnek a vértől, míg néhányan egyszerűen csak elszántak, hogy minél több gyakorlati tapasztalatot szerezzenek. A felnőtt állatorvosok támogatásával a fiatalokat az önálló cselekvésre buzdítják, miközben olyan döntésekkel és dilemmákkal szembesülnek, amelyeket csak valódi koordináció és csapatmunka segítségével oldhatnak meg.