MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Flúgos futam szinkronhangjai

Egy régi sorozat újragondolt változatával készül a Boomerang, melyben ismerős karakterek új hangokkal mutatkoznak be a legújabb generációnak.

November 20-án visszatér a klasszikus Hanna-Barbera sorozat vadonatúj verziója, a Flúgos Futam a Boomerang csatornán: újra versenybe szállnak mindenki kedvenc versenyzői flúgos autóikkal, hogy megküzdjenek a Világ Legflúgosabb Autóversenyzője címért. Az új Flúgos Futam részek november 20-tól lesznek láthatók a Boomerang csatornán.

A sorozat mindenki számára ismerős magyar hangokkal dolgozik, de senki sem az eredeti szériából tér vissza. Ja, de a bemondó maradt ugyanaz: Bozai József. :D Ettől függetlenül az általunk látott első szinkronos epizód alapján az új hangok is szépen igazodnak a szerepekhez, és szerencsére a korábbi megnevezések is maradtak az új sorozatban is. Az új változat szinkronhangjai fiatalosak, a legújabb korosztály számára nem lesz probléma megszokni őket, a klasszikus változatot is látóknak viszont elsőre fura lesz, de könnyen megszokható.



A Flúgos futam magyar hangjai:

Bemondó - Bozai József
Tégla Bandi - Láng Balázs
Dili Dolly - Haffner Anikó
Merci Berci - Joó Gábor
Agyas Anti - Szabó Zselyke
Százszorszép Szepi - Fekete Zoltan
Pici - Potocsny Andor
Gézengúz Guszti - Karácsonyi Zoltan
Mardel - Magyar Bálint
Desdemona - Halász Aranka
olasz nő - Náray Erika
olasz férfi - Pálfai Péter

További magyar hangok: Holl Nándor, Bolla Róbert

Magyar szöveg: Szojka László
Szinkronrendező: Horváth Vilmos Zoltán

A szinkront a Digital Media Services készítette.

A Flúgos futam kapcsán készült egy interjú a sorozat producerével, Mike Disa-val, aki többekközt elmondta, hogy milyen elemeket tartottak meg a régi sorozatból, hogy miért csak 7 régi szereplőt tudnak használni és azt is, hogy várhatóak-e más Hanna-Barbera sorozatban megismert karakterek (spoiler: igen) az új szériában. Illetve itt van 10 olyan érdekesség a Flúgos futam kapcsán, amit sokan biztosan nem tudtatok. Érdemes elolvasni mindkét cikket.

A Flúgos futam november 20-án 16:25-kor dupla résszel indul a Boomerang műsorán, ezt követően pedig hétköznap ugyanebben az órában érkezik egy új rész a csatornára.