MENTRUM
Ifjúsági
Ajánló

Heti ajánló: 6. hét, 2018

Rick és Morty
22. rész: The Rickshank Rickdemption
- ma 23:30-kor a Comedy Central-on

Rick még mindig a galaktikus börtönben raboskodik, de van egy bonyolult szökési terve. A Földön Morty és Summer a nagyapjukról vitatkozik.

Derült égből fasírt
40. rész: Bébi Brent baba
- kedden 19:10-kor a Boomerang-on

Amikor Flint és Sam felfedi mindenki előtt, hogy Brent már nem kisbaba többé, meghallgatást tartanak a szerepre. Ezután a fiú őket okolja, amiért tönkretették az életét, és követeli, hogy hozzák helyre.

Rick és Morty
24. rész: Pickle Rick
- szerdán 23:30-kor a Comedy Central-on

Rick egyik újabb kísérlete gyanánt uborkává változtatja saját magát. Eközben a család terápiára
kényszerül menni.

Napsugár
4. rész: Szerepcsere
- szombaton 09:20-kor a Nick Jr.-on

Blair megismerkedik a példaképével, Mandyvel, a rock sztárral, és rádöbben, hogy teljesen egyformák. Megirigylik egymás életét, és helyet cserélnek egy napra, de hamar rájönnek, hogy a fű a másik oldalon sem zöldebb.

Laborpatkányok: Az elit csapat
2. rész: Holding Out for a Hero
- szombaton 10:00-kor a Disney Csatornán

Kaz megsorozza Olivert a szuperhős edzésen, ezért Oliver elhatározza, hogy elsajátítja a saját erejét, mely veszélybe sodorja Davenport életét. Eközben Bree és Skylar testvériséget hoznak létre.

Bibi és Tina III - Lányok a fiúk ellen
- új film
- szombaton 18:10-kor az M2-n

Falkensteinbe érkeznek a fővárosi testvériskola diákjai, hogy együtt táborozzanak a helyi gyerekekkel. A fiúk-lányok közötti konfliktus hamar kialakul, Alexnek is választania kell Tina és az új haverjai között. A városi fiúk mindent megtesznek a győzelemért, még az erdő is felgyullad, hogy végül ismét kimondhassuk a nagy igazságot: nincs különbség fiúk és lányok között, és a szerelem mindent legyőz.

Yo-kai őrzők
76. rész: Yo-kai Rawry
- vasárnap 13:40-kor a Cartoon Network-ön

Komasan anyukája egy közeli edzőterembe szeretne elmenni, ám előtte maga Komasan is ki szeretné próbálni a helyet. / Nate egyik szomszédja túl hangos a Rawry nevű yo-kai miatt. / Nate észreveszi, hogy a világ összes Pandle-je az ő sulijában gyűlik össze.