MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Újabb Batman-sorozat az RTL Spike-on - országos tv-premier

Korábban csak DVD-n jelent meg, szeptemberben viszont az RTL Spike is bemutatja, sőt talán a folytatást is elhozzák.

Az RTL Spike több animációs sorozatot is vetít már az indulása óta, melyek között országos premiereket is megtalálhattunk. A sort A galaxis őrzői nyitották, nem is olyan rég pedig a Batman: A rajzfilmsorozat korábban kimaradt részei és az utolsó évada mutatkozott be. Batman továbbra is képernyőn marad, ám egy új sorozatban tűnik fel.

A 2004-es The Batman című sorozat összesen 5 évadot élt meg, szezononként 13 epizóddal. Ha hinni lehet a wikipédiának, akkor a sorozat idehaza csak DVD-n jelent meg, ezeken összesen hat epizód volt látható. Az egyszerűen csak Batman címen futó sorozat részei a neten is megtalálhatóak. Ebben a változatban Batman hangja Hamvas Dániel volt, Selináé Kisfalvi Krisztina, Alfredé pedig Fazekas István.

Az RTL Spike szeptember 25-től kezdi vetíteni a Batmant hétköznap 15:30-kor. Szeptemberben pont a neten elérhető hat rész kerül adásba, így nem tudni, hogy a csatorna tervez-e a folytatással. Megkérdeztük őket erről és a szinkronhangokról, reméljük hamarosan további információkkal tudunk szolgálni.

Frissítés: megtudtuk, hogy az RTL Spike első körben az első négy évaddal tervez.
Frissítés2: ami az ő számozásuk szerint a teljes sorozatot jelenti.

Szinopszis: Batman Gotham városában tevékenykedik, ahol az árnyékok sötétek és messzire nyúlnak. A húszas évei közepén járó szuperhős próbálja megtalálni az egyensúlyt a köpenyes igazságosztó-lét és magánélete között - ez utóbbit Bruce Wayne, a playboy milliárdos szerepében tölti. Az animációs sorozat néhány évvel a 2005-ös Batman: Kezdődik című film után veszi fel a történet fonalát.A fiatal Batman a nézőknek ismerős, számára azonban még ismeretlen ellenségekkel veszi fel a harcot: ilyenek például Joker, Pingvin, a Macskanő, Mr. Fagy, Rébusz és Man-Bat - nem csoda hát, hogy a Sötét Lovagnak minden eddiginél jobban oda kell tennie magát. A harcban segítségére vannak a legkülönbözőbb kütyük és az alaposan feltuningolt Batmobil, melyeket az úgynevezett Bathullámokkal képes akár távolról is irányítani.

Batman - szeptember 25-től az RTL Spike-on.